Study Club Belgrade

26.05.2020

Study Club Belgrade

Belgrade, Serbia
RSD
More information

U ŠTA VERUJEMO /

Udruženje za estetsku stomatologiju Srbije (UESS), osnovano u maju 2018. godine, prvo je profesionalno udruženje u Srbiji koje okuplja sve učesnike stomatologe, stomatološke asistente  i zubne tehničare. Posvećeni smo promociji modernih principa i načina rada u savremenoj estetskoj stomatologiji. 

 

Verujemo da su kontinuirani razvoj, implementiranje inovacija, dobra saradnja i deljenje znanja siguran put ka uspehu. Poznavanje svakog koraka u procesu rada, upućuje nas na razmišljanje i konstantnu kontrolu kavaliteta. Na taj način, stvaraju se uslovi da krajnji rezultat bude upravo onakav, kakav želimo, a ujedno i najbolji koji možemo dobiti. Biti upoznat sa proizvodnim procesom sledećeg u nizu, podstaći će nas da se zapitamo, da li je to što dajemo najbolje, ili može i bolje. Na taj način vratiće nam se još bolji proizvod.

 

MISIJA /

UESS je platforma za razmenu ideja, znanja i veština. Cilj nam je da najbolje svetske prakse i procedure budu dostpune našim kolegama kroz zajedničke forume, obuke i događaje.

 

Kroz saradnju sa svetskim udruženjima estetske stomatologije, prestižnim obrazovnim institucijama, kompanijama i vodećim stručnjacima obezbedićemo da najbolje svetske prakse budu dostupne i našim kolegama.

 

Udruženje za estetsku stomatologiju Srbije je osnovano sa ciljem da srpskim stomatolozima, asistentima i zubnim tehničarima  da medjunarodni glas, zajednički forum, sa fokusom na edukaciju. 

 

Ukoliko ste i vi stomatolog, asistent i zubni tehničar, koji želi da nauči više, da deli ideje ili da se redovno susreće sa kolegama, pridružite nam se!